BSM Diensten B.V. levert deskundig personeel op het gebied van bodemsanering conform de CROW400 (werken in en met verontreinigde bodem) en de BRL SIKB 7000. Onze deskundigen beschikken over kennis en ervaring om uw projecten te begeleiden op de meest veilige en duurzame manier. Ook leveren wij Milieukundige Begeleiders conform BRL SIKB 6000 en kunnen wij met onze veiligheidskundigen u ondersteunen in alle vraagstukken op het gebied van veiligheid met betrekking tot vervuilde bodem.

Voor uw projecten met betrekking tot vervuilde bodem zult u in bepaalde gevallen aanvullende beheersmaatregelen nodig hebben. Hiervoor levert BSM Diensten naast de begeleidingen ook materiaal waarmee u risico bewust te werk kunt gaan.

Onze missie is om de klant te ontzorgen en te ondersteunen bij allerlei soorten probleemstellingen. Wij streven er naar om ervoor te kunnen te zorgen dat iedereen aan het einde van een werk dag veilig en gezond naar huis kan en dat we een betere leefomgeving voor iedereen kunnen realiseren.

WhatsApp Image 2020-02-05 at 17.03.36
Shopping Basket